Sabah Vakti 05:21
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sözleşmesi kararına, “İlk bir hafta içinde hatta 24 saat içinde İstanbul Sözleşmesi’ni tekrar yürürlüğe koyacağız” dedi.
Kılıçdaroğlu, TBMM’de gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Kılıçdaroğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu borçlarına ilişkin soruya, “O mesele bitti arkadaşlar. Bu ülkenin daha önemli sorunları var, onlarla ilgileneceğiz. Gündemimizde yeni sorunlar var” ifadelerini kullandı.
İstanbul Sözleşmesi,’ne ilişkin Danıştay kararı sorusuna Kılıçdaroğlu, “Bu millete sözüm var. İktidar olduğumuzda Allahın izniyle, milletin izniyle iktidar olacağız. ilk bir hafta içinde hatta 24 saat içinde İstanbul Sözleşmesi’ni tekrar yürürlüğe koyacağız” dedi.
Son 7 yıla damgasını vuran başkanlar
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi