
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Benötesi Kadın Kulübü (BEKÂ) tarafından, kulüp üyelerine yönelik Bolu Gezisi etkinliği düzenlendi.
Gezi programı, Abant gölü ve müzesiyle başladı. Akabinde Yedigöller, Gölcük Tabiat Parkı, Mudurnu, Göynük, Zafer Kulesi, Akşemseddin Hazretleri’nin Türbesi ve Taşhan gibi şehrin önemli merkezleri ziyaret edildi. Ülkemizin; doğal güzellikleriyle, tarihi yapıları ve turistik alanlarıyla ünlü Bolu ilini gezmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden kulüp üyeleri, Benötesi Kadın Kulübü’ne teşekkür etti.
Benötesi Kadın Kulübü yönetim ekibi ise, gezi organizasyonlarının artarak devam edeceğini belirterek; sosyal-kültürel alanda düzenledikleri her çalışmada verdikleri katkı ve destekleri için NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’e ve üniversite yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.
NEVÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerine “En İyi Uluslararası Makale Ödülü”
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33881 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4104 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3250 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2677 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı