Yatsı Vakti 20:26
2023 14 Mayıs seçimlerine giden yolda Nevşehir’de AK Parti yine, iktidarda bulunmanın da etkisiyle en çok aday adaylığı başvurusunda bulunulan Parti oldu.
Yerel seçimlere 1 yıl gibi bir süre kala halen görevleri başında bulunan belediye başkanları milletvekilliği aday adaylığı düşünmediler. En azından bir yıl daha koltuklarında oturmayı seçtiler.
Mevcut belediye Başkanlarının aday adaylığı tercihi yapmadığı AK Parti de 2 eski ilçe belediye başkanı ve 1 eski belde belediye başkanı aday adaylığı başvurusu yaptı. Gülşehir’in eski belediye başkanlarından Mustafa Dursun, Ürgüp’ün eski belediye başkanlarından Fahri Yıldız ve merkeze bağlı Kavak kasabasının eski belediye başkanlarından Celal Yiğit bu kez şanslarını Milletvekili adayı olabilmek için kullandılar.
Bülent Yumuş’ta aday adaylığı başvurusunda bulundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi