
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Seramik Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASEM) tarafından ‘Sanatta İz Bırakmak’ temasıyla düzenlenen, ulusal ve uluslararası sanatçılarının katıldığı “Seramik Sohbetleri” programının ilki yapıldı.
Çevrim içi olarak NUZEM Perculus üzerinden herkese açık gerçekleştirilen programa ASEM Müdürü Doç. Dr. Betül Aytepe Serinsu, NEVÜ akademik personeli ve öğrencilerinin yanı sıra, farklı üniversitelerden katılımcılar ve sanatseverler katıldı.
Moderatörlüğünü ASEM Müdürü Doç. Dr. Betül Aytepe Serinsu ve çevirmenliğini NEVÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi personeli Eğitim Uzmanı Özlem Kalkan’ın üstlendiği Seramik Sohbetleri programının ilk konuğu Hint asıllı seramik sanatçısı Madhvi Subrahmanian oldu. Seramik Sanatçısı Madhvi, sunumunda sanat hayatı, sanat felsefesi ve eserleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Program için NEVÜ yönetimine teşekkür eden Madhvi, bu güzel iletişimin devam etmesi yönünde dileklerini iletti.
Söyleşi programı, katılımlarından dolayı seramik sanatçısı Madhvi Subrahmanian’a teşekkür belgesi ve çeşitli yöresel hediyelerin takdimi ile sona erdi.
NEVÜ’lü akademisyenlere hizmet içi eğitim
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4098 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni