Sabah Vakti 02:00

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli sporcusu Eray Çaylak, Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda 61 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.
Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Kenan Nuhut Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası 9-13 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapıldı. Ankara Yenimahalle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda yapılan şampiyonada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü haltercilerinden Eray Çaylak, 61 kg kategorisinde mücadele etti.
Milli sporcu, koparmada 100 kg, silkmede 117 kg ve toplamda ise 217 kg kaldırmayı başararak Türkiye Şampiyonu oldu.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde spor hayatını sürdüren Eray Çaylak ve kulübün Halter Antrenörü Burak Erdoğan’ı tebrik etti.
Eğitimin Hiç Sönmeyen Yıldızı Altınyıldız Fen Ve Anadolu Liselerinde Okul Sporlarından Yüzme Etkinliği
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7465 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4491 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2852 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2729 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”