
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli sporcusu Eray Çaylak, Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda 61 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.
Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Kenan Nuhut Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası 9-13 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapıldı. Ankara Yenimahalle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda yapılan şampiyonada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü haltercilerinden Eray Çaylak, 61 kg kategorisinde mücadele etti.
Milli sporcu, koparmada 100 kg, silkmede 117 kg ve toplamda ise 217 kg kaldırmayı başararak Türkiye Şampiyonu oldu.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde spor hayatını sürdüren Eray Çaylak ve kulübün Halter Antrenörü Burak Erdoğan’ı tebrik etti.
Eğitimin Hiç Sönmeyen Yıldızı Altınyıldız Fen Ve Anadolu Liselerinde Okul Sporlarından Yüzme Etkinliği
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4386 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2729 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2620 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni