
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Bisiklet Kulübü, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla “29 Ekim Cumhuriyet Turu” düzenledi.
NEVÜ Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Bisiklet Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Eyüp Gürcan ile Bisiklet Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çiftçi rehberliğinde düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Turu”na, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. NEVÜ merkez kampüste bir araya gelen ve bisikletlerini Türk Bayrakları ile süsleyen katılımcılar, Cumhuriyet’in 100. yılı için Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Beldesi’ne kadar pedal çevirdi.
Tarihi Uçhisar Kalesi girişinde mola veren bisikletçiler, burada günün anlam ve önemine binaen okudukları Cumhuriyet Marşı ile Cumhuriyet’in 100. yılını kutladı.
NEVÜ’lü öğrenciler Vadi Yürüyüşünde
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
34288 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4135 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3285 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2703 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı