Güneş Vakti 12:59
Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve Spor Adamı Tarkan Güney açıklama yaparak, Hakem Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaşanan yumruklama olayı ile ilgili konuşan Güney şu ifadeleri kullandı.
“Kulüplerimizin, kulüp yöneticilerimizin, Teknik direktörlerimizin, Futbolcularımızın, tüm yazılı görsel ve sosyal medya mensuplarının biz ne yaptık diyerek şapkasını önüne koyması gerekmektedir.
Hakem kararları üzerinden değil, oyun ve pozisyon üzerinden futbola bakılması, toplumun her kesiminin izlediği bir futbol ortamının ortaya çıkması açısından önemli bir durumdur.
Futbolun tüm paydaşlarının hata yapabildiği gibi hakemlerinde hata yapmasının insanı bir durum olduğunun unutulduğu, her maç sırasında ve sonrasında en kolay yolun hakem kararları üzerinden ağır eleştirilerle algı oluşturmak olduğu bir ortamda hakemlerimiz sürekli olarak kamuoyunun önüne olumsuz bir tablo ile çıkarılmaktadır.Bu durum bugün gelinen tabloyu tüm açıklığı ile yansıtmıştır.
FiFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler hocamıza yapılan saldırıyı kınıyor. Kendisine ailesine ve hakem camiasina geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
Alperen Koyutürk, Türkiye Şampiyonu oldu
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7660 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4586 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2977 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2824 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi