Yatsı Vakti 19:40
Eğitim-İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, çağdaş, adil, parasız bir eğitim için; mesleki hakları için mücadele eden öğretmenlerin göğsünde nişan olan bir tarihin yıldönümünü kutladıklarına dikkat çekti.
Demir, “Türkiye eğitiminin ve öğretmenlerinin içinde bulunduğu bunalım dayanılmaz bir dereceye gelmiştir. Yabancı etkiler altında, sırtı halka dönük, eşitlikten uzak, tüketici, kalitesiz bir eğitim yıllardır, çocuklarımızı, halkımızı ve öğretmenlerimizi bıktırmıştır…” TÖS 15 Aralık 1969’da başlayıp 4 gün sürecek olan Büyük Öğretmen Boykotunun kararını bu cümlelerle açıklamıştı.Bugün, Büyük Öğretmen Boykotu’nun 53. yıldönümüdür” açıklamalarında bulundu.
Yeni düzenleme veya görüş talep edilmişti
1
Hürriyetçi Eğitim-Sen’in hukuk mücadelesi
1418 kez okundu
2
TES. Nevşehir Başkan Yardımcısı Bülent Yalçın; Çalışanlardan aldığı yetkiyi hakkıyla temsil eden tek sendika Türkiye Kamu-Sen’dir.
966 kez okundu
3
“Kadın bir kol, bir uzantı değildir”
774 kez okundu
4
HES’den öğretim yılına hazırlık ödeneği talebi
663 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı