
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehirli genç Mimar Hasan İler ve Aslıhan Dirlik’in söz yüzüklerini taktı.
Belediye Başkanı Rasim Arı, iş insanı Uğur İler’in oğlu Mimar Hasan İler ile iş insanı Ulutaş Dirlik’in kızı Aslıhan Dirlik’in söz merasimine katıldı. Genç çiftin söz yüzüklerini takıp kurdele kesen Başkan Arı, evlilik için ilk adımı atan genç çifte, bir ömür mutluluklar diledi.
Arı: “İler ve Dirlik ailelerimizin evlatları inşallah güzel bir yuva oluşturacaklar. Biz de hayırlı bu işe vesile olmanın sevabını alacağız. Kendilerini kutluyorum. Allah tamamına erdirsin.” dedi.
Söz merasiminde Hasan İler ve Aslıhan Dirlik’in söz yüzüklerinin takılmasının ardından dua Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından yapıldı.


Belediye Başkanı Arı’dan 500 kişiye Balon Turu
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
2
Festivale 9 günde 1 Milyonu aşkın kişi katıldı
3215 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2729 kez okundu
4
Nevşehir Defterdarı Sarı’dan Borsa Başkanı Salaş’a nezaket ziyareti
2021 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni