
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) İlahiyat Fakültesi’ne yönelik Proje Eğitimi gerçekleştirdi.
İlahiyat Fakültesi’nden otuz üç akademisyenin katıldığı eğitimde Öğr. Gör. Ekrem Aydın, TÜBİTAK ARDEB Desteklerinden (1001) Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, (1002) A Hızlı Destek Modülü, (3005) Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı ve BİDEB Destek Programları hakkında bilgi verdi.
NEVÜ Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin araştırma potansiyelinin arttırılmasına yönelik akademisyenlere her türlü desteği sağladıklarını söyledi. Aktekin, akademisyenlere TÜBİTAK tarafından sağlanan fon desteği ve Teknoloji Transfer Ofisi aracılığıyla verilen eğitimlerle, nitelikli bilimsel araştırmaların gerçekleştirilmesi ve sonuçların hizmet veya ürüne dönüştürülmesini hedeflediklerini belirtti.
Rektör Aktekin’den Türkiye Cumhuriyeti Namibya Windhoek Büyükelçiliğine Ziyaret
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4097 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni