
Kapadokya Üniversitesi (KÜN), Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) tarafından düzenlenen ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı ‘AI in the Sky’ etkinliğinde yer aldı.
Yapay zekânın havacılık sektörü üzerindeki dönüştürücü etkisi ve Türkiye’nin millî yazılım çalışmalarının ele alındığı etkinlikte, Türkiye’nin bu alandaki yenilikçi çözümleri ve dijitalleşme hedefleri katılımcılarla paylaşıldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun, KÜN tarafından geliştirilen İHA Kayıt Sistemi’ne de değindiği ve bu alandaki yeni projeler hakkında bilgi verdiği etkinlikte, katılımcılarla Türkiye’nin inovatif çözümleri ve dijitalleşme hedefleri paylaşıldı.
Etkinliğe KÜN’ü temsilen; Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Eyüp Atioğlu ve Havacılık Programları Koordinatörü Mustafa Samet Gençağ katıldı.
NEVÜ Kapadokya Teknopark Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Performans Endeksi’nde 18 Sıra Birden Yükselerek Büyük Bir Başarı Elde Etti
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4097 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni