Akşam Vakti 19:18
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, gençler arasında giderek artan madde ve teknoloji bağımlılığının etkilerini anlatan tiyatro oyunu sahnelenecek.
“Sahte Cennet- Muamma” adlı tiyatro gösterisi 16 Ocak 2025 Perşembe günü Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde izleyiciyle buluşacak.
Gençler üzerinde yıkıcı etkiler yaratan bağımlılıkların işleneceği gösteri izleyicilere farkındalık kazandırmayı amaçlıyor. Gösteri 2 farklı seans olarak sahnelenecek ve her seans öncesinde Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından gelen vatandaşlara madde ve teknoloji bağımlılığı konularında bilgilendirme yapılacak.
“Sahte Cennet-Muamma” Oyunu seans saatleri şu şekilde; 1. Seans 14.00 – 2. Seans 19.30
Nevşehir Tarihinin En Büyük Altyapı Projesi Hızla İlerliyor
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi