h Dolar 44,9423 % -0.01
h Euro 52,7506 % -0.01
h Altın (Gr) 6.844,08 %0,00
h BIST100 14.335,49 %-0,28
a Sabah Vakti 02:00
Nevşehir 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Altınyıldız Koleji
Altınyıldız Koleji

Kapadokya Teknopark’ta 2025 Yılının İlk Yönetim Kurulu Toplantısı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında, Kapadokya Teknopark’ın 2025 Yılı İlk Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

NEVÜ Rektörü ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında Kapadokya Teknopark’ta gerçekleştirilen toplantıya; NEVÜ Rektör Yardımcısı ve Kapadokya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Özlem Fındık, Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Samet Kafalı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İbrahim Akgür, Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Uslu Tombalak ve Kapadokya Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilgin Yazlık katıldı. 

2024 yılı Genel Değerlendirmesi yapılan ve 2025 yılı planları ele alınan toplantıda, 2025 yılında başta Nevşehir olmak üzere bölge illerini de kapsayan nitelikli girişimcilik faaliyetleri planlandı. CAPPIN2C İş Fikri girişimcilik yarışması ve Kapadokya Hackathon hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. Bölgedeki nitelikli girişimcilik ve ar-ge faaliyetlerinin arttırılması için planlamalar yapıldı. Bölgede faaliyet gösteren ar-ge firmalarını 2025 yılında kapasitelerinin arttırılması için gerçekleştirilecek faaliyetler ele alındı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

NEVÜ Çin Dili ve Edebiyatı Öğrencilerinden Büyük Başarı