İkindi Vakti 16:33
Nevşehir Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Nevşehir Gazi Stadyumunun tamamını temizleyerek sahayı hazır hale getirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu Nesine 3. Lig 2. Grup 19. Hafta karşılaşması olan Nevşehir Belediyespor – Uşakspor AŞ müsabakası 09 Şubat 2025 Pazar günü saat 14.00’de Nevşehir Gazi stadında oynanacak. Yaklaşık 4 gündür aralıksız devam eden yoğun kar yağışı sonrası Nevşehir Gazi Stadyumu da oldukça yüksek oranda kar alarak kapanmıştı.
Yarın oynanacak olan müsabaka öncesi Nevşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yaklaşık 75 kişilik ekip 3 gün boyunca müsabakanın oynanması için yoğun bir mesai harcayarak sahayı açtı. Çimlerin zarar görmeden kullanılabilmesi ve sahanın elverişli koşullarının oluşması için oldukça yoğun mesai harcayan Nevşehir Belediyesi ekipleri şehrin her noktasında bütün dinamikleri göz önünde bulundurarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Nevşehir Belediyespor, Uşakspor İle Karşılaşacak
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7644 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4577 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2966 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2814 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi