
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Ramazan ayı boyunca öğrencilere yönelik geleneksel ikram uygulamasını bu yıl da sürdürüyor. Üniversite yönetimi ve hayırseverlerin iş birliğiyle, öğrencilere iftar sonrası da çeşitli ikramlarla bulunuluyor.
Üniversitenin Hoca Ahmed Yesevi Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, her akşam meyve suyu, su ve kek gibi ürünler öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılıyor. Ramazan’ın manevi atmosferini kampüste yaşatmayı hedefleyen bu uygulama, özellikle uzak şehirlerden gelen ve ailelerinden uzakta eğitim gören gençler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Üniversite tarafından ayrıca Nevşehir Valiliği, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ve hayırseverlerin desteğiyle Ramazan boyunca hafta içi her gün 2 bin 250 öğrenciye Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisleri’nde ücretsiz Ramazan ikramları da devam ediyor.
NEVÜ’de “Aile ve Toplumun Mimarı Kadın” Konulu Etkinlik
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4097 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni