
Avanos Belediyesi tarafından Tarihi Taşköprü üzerinde başlatılan konfor asfaltı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Araç geçişlerinde yaşanan kasis etkisini azaltmayı amaçlayan çalışmaların Cuma gününe kadar tamamlanarak halkın hizmetine sunulması planlanıyor.
Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, köprü üzerinde süren asfaltlama çalışmalarını sahada bizzat takip etti. Çalışma alanında hemşehrileriyle de bir araya gelen Başkan Sarıtaş, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Başkan Sarıtaş, Tarihi Taşköprü’deki konfor asfaltı çalışmasının tamamlanmasının ardından hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sağlanacağını belirtti.
Avanos’ta Tarihi Taşköprü Trafiğe Kapatıldı
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni