Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen ortak çalışma sonucu Gülşehir ilçesine bağlı Yakatarla köyünde yasaklı ırk köpek beslediği tespit edilen bir kişiye işlem yapıldı.
Yapılan denetimde, D.C. isimli şahsın yasaklı ırk kategorisinde bulunan 8 adet American Staffordshire Terrier melezi köpeğe sahip olduğu belirlendi.
Köpekler, Gülşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla güvenli şekilde alınarak Kapadokya İl Özel İdaresi ve Belediyeler Birliği Hayvan Bakımevi’ne teslim edildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Halkımızın huzuru, güvenliği ve doğanın korunması için denetim ve kontrol çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir.” ifadelerine yer verildi.





Asayiş
Asayiş
Asayiş
Asayiş
Asayiş
Asayiş
Kapadokya’da Sofra Yeniden Kuruluyor
Kapadokya Üniversitesi’nde Afet Bilinci ve Sürdürülebilirlik Zirvesi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi Erhan, NEVÜ’de “Güncel Gelişmeler Işığında Uluslararası Politika ve Türkiye”yi Anlattı
“Bir Başarı Hikâyesi” Söyleşisinde Ertuğrul Sağlam Nevşehirlilerle Buluşacak
Nevşehir Belediyesi’nde Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı