
Son 3 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokulu yıldız kız voleybol takımı, Milli Takım seçmelerine davet edildi.
Türkiye Voleybol Federasyonu, 2012–2013 doğumlu sporcular için altyapı milli takım taramalarını başlattı.
Bu taramalarla, 2027 Avrupa Şampiyonası 1. Raunt Elemesi ve 16 Yaş Altı Kadın Milli Takımı havuzu oluşturulacak.
Oluşturulacak Milli Takım kadrosu için Nevşehir’den Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokulu yıldız kız voleybol takımının sporcuları da davet edildi.
Voleybol sporcuları Zeynep Mina Salgın, Elif Talya Şal, Gülsenur Kurt ve Berra Dirlik, seçmelere katılmak üzere Mersin’e gitti.
Sporcuları uğurlayan Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Okulu Müdürü Burhan Kaynar, öğrencilere başarılar diledi.
Nevşehir’de Atletizm Hakem Kursu Başlıyor
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7308 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4400 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2742 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2629 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı