Sabah Vakti 05:53
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün özel sporcusu Cem Ali Güneş, Antalya’da düzenlenen bölge şampiyonasında, kategorisinde birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV’in destekleri ile düzenlenen Yavuz Kocaömer 3.Masa Tenisi Bölge Şampiyonası, Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.
Şampiyona Özel İnsanlar Eğitim Merkezi İdarecisi Zuhal Özdemir ve Antrenör İsmail Batuhan Çalışkan nezaretinde katılan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Cem Ali Güneş, 19 Yaş Üstü Mental Erkekler Kategorisinde bölge şampiyonu olarak Nevşehir’in gururu oldu.
Güneş, bu derecesi ile Şubat ayı içerisinde yine Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.


Genç Kızlar Futsal’da şampiyon Ürgüp’ten
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7692 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4597 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2994 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2837 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı