Güneş Vakti 13:15
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün özel sporcusu Cem Ali Güneş, Antalya’da düzenlenen bölge şampiyonasında, kategorisinde birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV’in destekleri ile düzenlenen Yavuz Kocaömer 3.Masa Tenisi Bölge Şampiyonası, Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirildi.
Şampiyona Özel İnsanlar Eğitim Merkezi İdarecisi Zuhal Özdemir ve Antrenör İsmail Batuhan Çalışkan nezaretinde katılan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Cem Ali Güneş, 19 Yaş Üstü Mental Erkekler Kategorisinde bölge şampiyonu olarak Nevşehir’in gururu oldu.
Güneş, bu derecesi ile Şubat ayı içerisinde yine Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.


Genç Kızlar Futsal’da şampiyon Ürgüp’ten
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7559 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4526 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2907 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2770 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme