
Altınyıldız İlköğretim Kurumu Gençlik spor il Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler spor müsabakalarında Altınyıldız Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol takımı tüm maçlarını kazanarak Nevşehir Şampiyonu oldu.
Gençlik spor il Müdürlüğü tarafından turnuva da en değerli oyuncu Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Elif Döşeyen en iyi pasör yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Eylül Yıldız oldu.
Öğrencilere madalyaları ve kupaları Nevşehir Gençlik Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer tarafından verildi.
Yapılan açıklamada filenin sultanlarını tebrik ediyor öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen antrenör Hülya Ulus’a ve velilerimize teşekkür ediyor, grup turnuvalarında takımımıza başarılar diliyoruz ifadelerine yer verildi.




Sinan Uzun gollerini Nevşehir Belediyespor için atacak
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7373 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4449 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2799 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2680 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı