h Dolar 49,1366 %0,12
h Euro 55,2645 %0,12
h Altın (Gr) 6.613,15 %0,31
h BIST100 %
a İkindi Vakti 16:15
Nevşehir 8°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Havadis50
  • Gündem
  • Nevşehir’de Ekim Ayında Mesai Sonrası Poliklinikler Açıklandı

Nevşehir’de Ekim Ayında Mesai Sonrası Poliklinikler Açıklandı

Nevşehir Devlet Hastanesinde ekim ayı boyunca vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi amacıyla bazı branşlarda mesai sonrası poliklinik hizmeti verilecek.

Ekim ayı kapsamında gastroenteroloji, kulak burun boğaz ve nefroloji branşlarında belirlenen tarihlerde akşam saatlerinde hasta kabulü yapılacak. Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde ise gece saatlerini kapsayan nöbet kliniği hizmeti devam edecek.

Gastroenterolojide 7 gün akşam polikliniği

Gastroenteroloji polikliniğinde Uzm. Dr. İlker Büyüktorun, 6, 7, 13, 14, 20, 21 ve 27 Ekim tarihlerinde mesai sonrasında görev yapacak. Poliklinik hizmeti 17.00-20.00 saatleri arasında sunulacak.

KBB polikliniğinde 4 farklı gün

Kulak Burun Boğaz polikliniğinde Op. Dr. Ümit Perişan, 6, 12, 20 ve 27 Ekim tarihlerinde mesai sonrası hasta kabul edecek. Bu tarihlerde poliklinik hizmetleri 17.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Nefrolojide mesai sonrası hizmet 22.00’ye kadar

Nefroloji polikliniğinde ise Uzm. Dr. Mehmet Polat görev yapacak. 1, 6, 8, 13, 15, 20, 22 ve 27 Ekim tarihlerinde uygulanacak mesai sonrası poliklinik hizmeti 17.00-22.00 saatleri arasında verilecek.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde gece nöbeti

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde bulunan nöbet kliniği ise 16.00-08.00 saatleri arasında hizmet sunacak.

Ekim ayına ilişkin açıklanan program doğrultusunda vatandaşların, sağlık hizmetinden yararlanmak istedikleri branşın gün ve saatlerini dikkate alarak başvurularını planlamaları bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tokyo’da Kapadokya’ya Yoğun İlgi

Araç çubuğuna atla