Güneş Vakti 13:06

Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler karşısında 3-1 galip gelerek play-off için büyük bir avantaj elde etti.
Kırmızı beyazlı ekip Salı günü Nevşehir’de Mardin Büyükşehir Başak Spor ile karşılaşacak.
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, ligin 15. Haftasında deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı.
Mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen kızlarımız,16-25, 25-14, 32-34 ve 7-25’lik setlerde maçtan 3-1 galip ayrıldı.
Kırmızı beyazlı ekip bu galibiyetle grubunda 3. sıraya yükseldi. Temsilcimiz ligin 16. Haftasında ise 28 Ocak Salı günü kendi evinde önemli bir müsabakaya çıkacak.
Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda saat 14.00’da Mardin Büyükşehir Başak Spor ile karşılaşacak olan takımımızın bu maçta en büyük kozu taraftarları olacak.
Ürgüpspor’da tek hedef Liderlik
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7474 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4498 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2859 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2734 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”