Sabah Vakti 06:04

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 4. haftasında Galatasaray, sahasında Almanya temsilcisi Stuttgart’ı 2-0 mağlup ederek Avrupa’da bir kez daha gövde gösterisi yaptı. RAMS Park’ta taraftarının müthiş desteğini arkasına alan sarı-kırmızılılar, aldığı galibiyetle Devler Ligi’nde üst üste ikinci zaferine imza attı.
Batrakov’dan 3 dakikada 2 gol
Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan Galatasaray, 12. dakikada Aleksey Batrakov’un golüyle 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, yalnızca 3 dakika sonra, 15. dakikada yine Batrakov’un kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.
İlk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, bulduğu erken gollerle rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi.
Galatasaray Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam ediyor
Stuttgart karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle Şampiyonlar Ligi’nde üst üste ikinci kez kazanan Galatasaray, puanını 6’ya yükseltti. Lille galibiyetinin ardından Stuttgart engelini de kayıpsız geçen sarı-kırmızılılar, Avrupa arenasındaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
RAMS Park’ta gelen bu önemli zafer, Galatasaray taraftarlarına büyük sevinç yaşatırken sarı-kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi’nde yoluna moralli devam etti.
Galatasaray, Stuttgart Karşısında Şampiyonlar Ligi’nde Galibiyet Arıyor
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7713 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4604 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
3002 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2846 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı