Güneş Vakti 13:02
Nevşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmaması için yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor.
Nevşehir’de salı günü başlayan kar yağışı aralıklarla etkili olmaya devam ediyor.
Kar kalınlığının 17 cm’ye ulaştığı kent merkezinde yağışın, günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için Nevşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri büyük çaba gösteriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinden bu yana başta ana arterler olmak üzere yolları trafiğe açık tutmak için kar küreme ve temizlik çalışması yaparken Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de yaya kaldırımlarında çok sayıda personel ile kar temizliği yaptı.
Hava sıcaklıklarının gece saatlerinde sıfırın altında 5 dereceye kadar düşmesi nedeniyle yollarda oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı da tüm tedbirlerini alan belediye ekipleri, mahalle araları, cadde ve sokaklarda sürekli olarak tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.







Kaymaklı Belediyesinde de tedbirler artırıldı
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi