
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Osman Süslü mesajında “Bugün, hep birlikte Allah’ın rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği Ramazan Ayı’nın müjdecisi mübarek Berat Kandiline erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Berat kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.
Yüce Yaradan’ın affına erebilmek için yaratılanı affetme günüdür. Bu gece vesilesiyle her türlü fitne ve fesattan kendimizi beri kılmalıyız.
Bu kutsal gecenin memleketimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için zor günleri atlatmanın anahtarı olması için dua edelim.
Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilinizi tebrik eder, bu gecenin insanlığa sağlık, barış, huzur ve güzellikler getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” ifadelerinde bulundu.
Göğdemir’den Başbuğ’a anma mesajı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı