
Nevşehir’de siyasi parti teşkilatları da tarihi günlerden geçiyor. İktidar partisinden, muhalefetine siyasi partilerin 1.5 aydır neredeyse kapısı dahi açılmıyor.
Salgına karşın sosyal izolasyonu sağlamak, partilerde yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçebilmek için hemen hemen bütün siyasi partilerde kapılar kapanmış durumda.
Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi gibi Nevşehir’de teşkilat binaları bulunan partilerde derin bir sessizlik yaşanmaya devam ediyor.
Vatan Partisi, Demokrat Partisi gibi teşkilat binaları olup ta zaten normal günde de kapıları kapalı bulunan siyasi partilerde ise değişen bir durum olmadı.
Hatırlanacağı üzere Nevşehir’de teşkilat binaları bulunan bazı partilerde korona virüs önlemleri kapsamında dezenfeksiyon çalışmaları da yapılmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi de bu parti teşkilatlarından biriydi.




Siyasi muhabbetin de şekli değişti
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı