Yatsı Vakti 21:49
Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret etti.
Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt tarafından karşılanan Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan bir süre birlik başkanlığı makamında Başkan Pınarbaşı ve İl Müdürü Taygurt ile istişarelerde bulundu.
Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Selim Özmen’in de katıldığı istişarede Nevşehir’de Kooperatifçilik alanında yapılabilecek çalışmalarda ele alındı.
Genel Müdür Necmettin Erkan, Birlik Başkanlığı binasının hemen yanında yapımı tamamlanan ve kiraya verilecek olan işyerlerinde de incelemelerde bulundu.




Başkan Çekiç, JAKEM müzesini gezdi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme