
Türkiye genelinde kara sularımızda av sezonunun açılmasıyla birlikte tezgâhlar yeniden çeşit çeşit balıkla dolmaya başladı.
Mevsim şartlarına uygun balıklar tezgâhlarda yerini almaya devam ediyor.
Nevşehir il merkezinde, Askerlik Şubesi karşısında hizmet vermeye başlayan Halikarnas Balıkçılık özellikle tam lezzetinde, iyi bir balığın nasıl pişirileceğini de müşterilerine tarif ediyor.
Ev ve işyerlerinde balık pişirmeyi göz önüne alamayanlara da alternatif bir hizmet sunan Halikarnas balıkçılıkta satın alıp, ayıklattığınız balığınızı usta bir elin marifetiyle tam lezzetinde pişirtmenizde mümkün.
Bu işe çeyrek asırdan fazla ömrünü vermiş, işinin ehli Fikret Çavdar isimli genç iş insanının işlettiği firma önümüzdeki günlerde okullarında yeniden eğitim öğretime başlamasıyla birlikte öğrencilere de oldukça makul fiyatlara balık yedirmeyi planlıyor.





“TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” Alan İlk Belediye oldu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni