İkindi Vakti 16:28
Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında belediyenin öncülüğünde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde çocuklar Atatürk’ün kendilerine armağan ettiği bayramı büyük coşkuyla kutladılar.
Karapınar İlk ve Ortaokulunda düzenlenen kutlama programına Acıgöl ilçe Kaymakamı Emine Karataş Yıldız, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım, protokol men9supları, Okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programa katılan protokol mensuplarının çocuklara Türk Bayrağı, pamuk şekeri ve çeşitli hediyelerde dağıttıkları etkinlikte ayrıca animasyon gösterileri de çocukların büyük bir neşe kaynağı oldu.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, Son iki yıldır pandemi dolayısıyla yapamadığımız etkinliğimizi nihayet bu yıl gerçekleştirdik. Çocuklarımızın Atatürk’ün dünyada ilk ve tek kendilerine armağan ettiği bu bayramı doyasıya eğlenerek kutlamalarını istedik. Programımıza katılan başta Acıgöl ilçe Kaymakamımız Sayın Emine Karataş Yıldız olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz dedi.

Acıgöl’de yetimler günü iftarı düzenlendi
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi