Güneş Vakti 12:53

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün talimatlarıyla kasaba vatandaşlarına Samsun, Ordu, Giresun ve Rize illerini kapsayan Karadeniz turu düzenlendi.
Kasabada yaşayan 90 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen gezide Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Uzungöl, Ayder Yaylası, Sümela Manastırı, çay fabrikaları gibi yerler gezildi.
Üç gün süren gezide, Uçhisarlı hanımlar Türkiye’nin farklı güzelliklerini görmenin mutluluğunu yaşadı. Geziye katılanlar Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’yü makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Süslü: “Bayanlarımızın üzerindeki yükün farkındayız bu geziyle onları birkaç gün de olsa memnun edebildiysek ne mutlu bize” ifadelerinde bulundular.

Çocuklar, Şiir ve Öykülerle Kapadokya’yı Anlattı
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı