

Nevşehir Ticaret ve sanayi odası başkanlığından yapılan bilgilendirmede; “Daha önce yapılan duyurularda, Ukrayna’da faaliyet gösteren müteahhitlik firmalarımızın Ukrayna’daki çatışma durumundan zarar görmesi ihtimali ve olası zararların telafi edilmesi kapsamında iş sözleşmelerinin, sigorta sözleşmelerinin, makine-ekipmanlara ait faturalar gibi diğer önemli hususların dikkatle dokümante edilerek, kayıt altına alınmasının elzem olacağının değerlendirildiği bildirilmişti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen yeni yazıda, bu defa Ticaret Bakanlığı’nın 24.05.2022 tarihli yazısına atfen, Ukrayna Bakanlar Kurulu tarafından Rusya’nın askeri müdahalesi sonucunda ortaya çıkan zarar ve kayıpların belirlenmesine yönelik 20 Mart 2022 tarih ve 326 sayılı bir Bakanlar Kurulu Kararı’nın (BKK) yayınlandığı belirtilmiştir.
Yazıda, söz konusu BKK ile görülen kayıp ve zararlardan hangi Ukrayna Kurumu’nun sorumlu olduğunun tanımlandığı, kayıp ve zararların tespitinde baz alınacak genel kriterlerin sayıldığı ifade edilmiştir” denildi.
Hak, emek ve adalet mücadelesi 27 yaşında
1
Hürriyetçi Eğitim-Sen’in hukuk mücadelesi
1290 kez okundu
2
TES. Nevşehir Başkan Yardımcısı Bülent Yalçın; Çalışanlardan aldığı yetkiyi hakkıyla temsil eden tek sendika Türkiye Kamu-Sen’dir.
848 kez okundu
3
“Kadın bir kol, bir uzantı değildir”
664 kez okundu
4
HES’den öğretim yılına hazırlık ödeneği talebi
542 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni