İkindi Vakti 16:25
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan “Kapadokya Roket Takımı”, TEKNOFEST 2022 Roket Yarışması Orta İrtifa Kategorisi’nde finale çıkmaya hak kazandı.
Danışmanlığını Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suad Başbuğ’un yaptığı, Elektrik-Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan Kapadokya Roket Takımı, TEKNOFEST 2022 Roket Yarışması’nın Ön Tasarım, Kritik Tasarım ve Atışa Hazırlık Raporları’nı başarıyla tamamlayarak finalist oldu.
Tasarladıkları rokete, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Nevşehirli uçak mühendisi merhum Tarık Kesekçi’nin adını veren ekip, 6-8 Ağustos tarihlerinde Aksaray Tuz Gölü’nde gerçekleştirilecek olan final yarışmasına katılacak.
Kapadokya Roket Takımı üyeleri:
Danışman – Doç. Dr. Suad BAŞBUĞ
Takım Kaptanı – Serhat ÖZDEMİR
Mertcan KAPUCU
Buğra ARSLAN
Zilan BARIŞ
Caner MASTAN
Fatma Sinem GÖKDOĞAN
Cengizhan KAYA
NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencileri Alacak
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
35732 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4247 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3386 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2803 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi