Sabah Vakti 02:00

Konya’da düzenlenen ve 106 ülkeden 1861 sporcunun mücadele ettiği 12. Dünya Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası’nda Kayserili sporcu Gülbahar Gözütok Dünya Şampiyonu oldu.
39 sporcumuzun zorlu mücadeleler sergilediği tatamide, sporcular 4 altın, 5 gümüş, 3 bronz madalya kazanarak Milli Takımı 12 madalyayla genel klasmanda ikinci yaptı. Kayseri’yi ve ülkemizi temsil eden sporcu Gülbahar Gözütok da U21 61 kg da yarıştığı kategoride rakiplerine şans tanımayarak Dünya Şampiyonluğuna adını yazdırdı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Dünya Şampiyonu olarak ülkemize ve ilimize altın madalya kazandıran sporcumuz Gülbahar Gözutok’u ve antrenörü Metin Balkaya’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başkan Çolakbayrakdar, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları ziyaret etti
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7431 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4481 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2835 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2714 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”