

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından düzenlenen ‘Eğitici Farkındalık Eğitimleri’nin 11’incisi bu hafta Doç. Dr. Aysun Erginer’in eğitici olarak katıldığı “Sınıfın Kurallar ve Destekleyici İşlemlerle Yönetimi” konulu webinarla gerçekleştirildi.
NEVEMM Müdür Yardımcısı Arş. Gör. M. Talha Özalp’in moderatörlüğünde çevrim içi olarak gerçekleştirilen webinarda Doç. Dr. Aysun Erginer, sınıf ve derslik kavramlarını tanıttıktan sonra sınıf yönetimi hakkında bilgiler sundu.
Doç. Dr. Erginer’in bir eğiticinin sınıf yönetimini etkili ve kontrollü hale getirebilmesi için önerilerde bulunduğu ve katılımcılardan gelen soruları da cevapladığı eğitim, kapanış ve kapanış konuşmalarıyla tamamlandı.
“Bir Başka Zemin Aydını: Erol Güngör” konferansı
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4097 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni