Sabah Vakti 02:00


Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yürütülen operasyonlarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs daha yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, 14 Ağustos 2024 tarihinde Avanos ilçesine bağlı Altıpınar köyünde meydana gelen “bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” olayının faili olan Suriye uyruklu İ.E.Ş.’nin adli süreci titizlikle takip edildi. Hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsın yakalanması için JASAT timleri harekete geçti.
Yapılan çalışmalar sonucu İ.E.Ş.’nin Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bir besi çiftliğinde saklandığı tespit edildi. Nevşehir JASAT ekiplerince 10 Nisan 2026 tarihinde düzenlenen operasyonla şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Adli makamlara sevk edilen İ.E.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
DEAŞ’a Operasyon: 2 Şüpheli Tutuklandı
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”