Sabah Vakti 05:17
Ürgüp İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrencilere İslam’ın temel kaynaklarından olan hadis ve sünnetin önemini kavratmak, güncel olaylar ışığında hadisleri doğru yorumlamalarına yardımcı olmak, onlara ahlâkî değerleri kazandırmak ve bu değerlerin oluşmasında hadislerin rolünü fark ettirmek amacıyla öğrenciler arasında umre ödüllü hadis ezberleme yarışması düzenlendi.
Musalla Camiinde gerçekleştirilen yarışma, İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar’ın yarışmanın anlam ve önemini anlatan konuşması ile başladı.
Diyanet İşleri Başkanlığının Din Görevlisi İle 365 Gün isimli eseri esas alınarak hazırlanan 60 hadisten oluşan yarışma sonucunda tüm soruları doğru bilerek birinci olan üç öğrenci umre ile dereceye giren diğer öğrenciler ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.
Belediye sokak hayvanlarını unutmadı
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi