Sabah Vakti 06:03
Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, Gülşehir İlçe Devlet Hastanesi’nde düzenlenen iftar programda sağlık çalışanlarıyla birlikte iftarını açtı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada personelle sohbet eden Tartar, çalışanların görüş ve taleplerini de dinledi.
İftar programının ardından hastane birimlerini ziyaret eden Tartar, kısa süre önce kurulan gözetimli laboratuvarı da yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Tartar, özverili çalışmalarından dolayı sağlık personeline teşekkür etti.
Programa ayrıca Gülşehir İlçe Kaymakamı Tolga Değirmenci, Ak Parti İlçe Başkanı Turan Balak ile Gülşehir’de görev yapan savcı ve hâkimler de katıldı.
Uzaktan Sağlık Hizmetiyle Online Muayene Dönemi
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı