Sabah Vakti 05:17
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Ürgüp Canilia Tekstil arasında imzalanan protokol ile aktif işgücü programları kapsamında düzenlenen “İşbaşı Eğitim Programı”na katıldı.
Vali İlhami Aktaş’ın katıldığı kursun açılışı; Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşti.
“Aktif İşgücü Hizmetleri” kapsamında kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim edinmeleri ve teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulamayı görmesi, çalışma ortamına uyumunun sağlanması amacıyla düzenlenen “İşbaşı Eğitim Programı” ile Ürgüp İlçesinde faaliyet gösteren Canilia Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firması tarafından,
Makineci Dikiş mesleğinde 40 kişilik bir istihdam sağlanan kursu gezen Vali Aktaş, iş başı yapan kursiyerlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve firma yetkililerine yapmış oldukları istihdam nedeniyle de teşekkür etti.
Altınsoy ve yönetiminden Kaymakam Maraşlı’ya ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi