İmsak Vakti 13:10
Keçiören Belediyesi ilçedeki sokak hayvanlarına yönelik bakım ve tedavi çalışmaları kapsamında 17 bin 928 sokak canlısını tedavi etti.
Keçiören Belediyesi ilçedeki sokak hayvanlarına yönelik bakım ve tedavi çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda son 3 yılda vatandaşlardan gelen 18 bin 63 adet talep değerlendirmeye alınırken, 17 bin 928 sokak canlısı belediyenin Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi edildi. Ayrıca 3 bin 153 sokak hayvanının kısırlaştırma, aşılama ve küpeleme işlemleri gerçekleştirildi. 710 sahipsiz sokak hayvanı ise sahiplendirildi.
Keçiören Belediyesi olarak birçok yeni hizmete imza attıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi teknolojik cihazlarla donatarak burayı hem bakım ve tedavi hem de fiziki koşullar bakımından Türkiye’deki en modern rehabilitasyon merkezilerinden biri haline getirdik. Sokak hayvanlarımız için ultrason, kan ve idrar analiz, diş bakım cihazları, yoğun bakım üniteleri ve yeni nesil ameliyat masaları alarak onların bakım ve tedavilerini yapmayı sürdürüyoruz” dedi.
Arkadaşına attığı mesaj jandarmayı harekete geçirdi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71142 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38658 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10177 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7614 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı