
Geçtiğimiz yıllarda 6 il birinciliği kazanan 2019 yılında final oynayan Altınyıldız Eğitim Kurumları Lise futbol takımları müsabakaların kalitesine değer katıyor.
Bu yıl statünün değişmesi ile beraber Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi olarak 2 ayrı takımı ile turnuvaya katıldı.
Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi karşılaştığı rakibini yenerek grubuna güzel bir başlangıç yaparken Altınyıldız Fen Lisesi mağlup oldu.
Kurum Müdürlüğünce 13 Aralık 2019 tarihinde devam edecek turnuvada diğer maçlarına çıkacak okul futbol takımlarına başarılar dilenirken bugüne kadar çeşitli branşlarda çok sayıda Dünya, Avrupa, Olimpiyat, Balkan ve Türkiye dereceleri kazanan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencileri ve mezunları Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu olmaya devam edecek.






İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin Atkı ve Bere Ördüler
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7376 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4450 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2800 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2680 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı