Sabah Vakti 02:00

Ligin başlama vuruşunu Anıl Altundal’ın kız kardeşi yaptı.
Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanlığı, TFF İl Temsilciliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen 2023-2024 Anıl Altundal sezonu U-18 futbol ligi ilk santra vuruşuyla başladı.
8 takımın mücadele edeceği ve 9 hafta sürmesi planlanan ligin ilk maçında tribünde olan Anıl Altundal’ın Babası Yusuf Altundal, Annesi Keriman Altundal, Kız Kardeşi Şeymanur Altundal, Dedesi Zeki Altundal, Babaannesi Saliha Altundal, Amcası Abdulkadir Altundal, Dayısı Halil İbrahim Demirbağ, Yakın Akrabası İlhami Altundal ve Erkan Altundal’da ligin ilk maçını heyecanla izlediler.
1 dakikalık saygı duruşu sonrası Kız kardeşi Şeymanur Altundal’ın başlama vuruşuyla start alan Anıl Altundal U-18 futbol ligi müsabakalarında mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyen TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ve ASKF Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı, Altundal ailesine bir kez daha taziyelerini ilettiler.
Voleybol, basketbol ve masa tenisi müsabakaları oynanacak
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7465 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4491 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2852 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2729 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”