Akşam Vakti 19:15
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Çiftçi, gazetecilerin kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak, kısık seslerin sesini kitlelere duyurmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
Basın mensuplarının dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra ettiğini kaydederken, en temel insan haklarından olan haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracının gazetecilik mesleği olduğunu belirtti.
Gazetecilerin, kamu adına hareket ederek doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunduğunu vurgulayan
Başkan Çiftçi, “Toplumların bilinçlenmesi ve gelişmesi için çalışan, savaş ve doğal afet gibi her türlü zor koşulda, kamunun menfaatleri için doğru ve objektif habercilik yapan siz değerli basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle tebrik eder, meslek hayatınızda başarılar dilerim” dedi.
6 ayda 10 Milyon TL’ye yakın hibe kazandırıldı
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi