Sabah Vakti 06:01
NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Nevşehir’de bulunan yer altı şehirleri arasında ziyaretçi sayısı bakımından Derinkuyu ilk sırada yer alırken, Kaymaklı ikinci sırada yer aldı.
İstatistiklere göre; Nevşehir’de hali hazırda ören yeri gişeleri bulundurulup ziyarete açık bulunan Derinkuyu yer altı şehri bölgenin en çok ziyaret edilen yer altı kenti oldu. Kaymaklı yer altı şehri ise 5 yer altı kenti arasında ikinci sıradaki yerini geçtiğimiz yılda korudu.
Öte yandan ören yeri gişeleri bulundurulup girişlerde bilet kesilen yer altı kentlerimizden Mazı, Tatlarin ve Özkonak yer altı şehirleri yeterince tanınmazlığın, seyahat acentelerinin henüz yeterince ilgi göstermezliğinin kurbanı olmayı sürdürdü.
Acıgöl OSB Müteşebbis heyeti toplantısı yapıldı
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı