
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Develigücü Futbol Kulübü’nden ligin ikinci yarısı öncesi 5 isim ile yollar ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta mücadele eden Develigücü takımında 5 oyuncu ile yollar ayrıldı. 2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta ligin ilk yarısını 14 puanla 10. sırada tamamlayan kırmızı siyahlı ekipte teknik heyetin raporu doğrultusunda kaleci Batuhan Bulut, sol bek Murat Atalık, orta saha Ferhat Erdoğan, Yusuf Berat Zamur ve forvet İsmail Yalçınkaya ile yollar ayrıldı. Sezon başında büyük umutlar ile transfer edilen ancak ligin ilk yarısında beklentilerin altında kalan oyuncular ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı öğrenildi.
2 Ocak’ta başlayacak olan devre arası transfer dönemi ile birlikte kadrosuna takviye yapacak olan Develigücü, ligin ikinci yarısında iddialı olmak istiyor.
Rıza Çalımbay’ın Galatasaray’a karşı şansı tutmuyor
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7304 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4399 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2741 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2628 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı