
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda bugün 5 ilçede daha yetkili sendikayı belirleyen mutabakat metinleri imza altına alındı. Türk Eğitim Sen Acıgöl’den sonra Ürgüp, Kozaklı, Gülşehir ve Avanos ilçelerinde yetkili sendika olurken Derinkuyu ilçesinde Türk Eğitim Sen ve Eğitim Bir Sen üye sayıları eşit çıktı. İki Sendikanın da üye sayısı 135’te kaldı. Derinkuyu ilçesinde yetkili sendika kura sonucunda belirlenecektir.
Türk Eğitim Sen sosyal medya hesaplarında paylaşılan mutabakat sonuçlarına göre;
Türk Eğitim Sen Gülşehir’de 132 Üye Ebs 111 üye 21 farkla, TES yetkili sendika olmuştur.
Türk Eğitim Sen Avanos’ta 212 üye, Ebs 93 üye 119 farkla, TES yetkili sendika olmuştur.
Türk Eğitim Sen Kozaklı’da 95 üye, Ebs 52 üye 43 farkla, TES yetkili sendika olmuştur.
Türk Eğitim Sen Ürgüp’te 218 üye, Ebs 164 üye 54 farkla TES yetkili sendika olmuştur.
2 sendika Türk Eğitim Sen ile Ebs’nin Derinkuyu’daki üye sayıları ise 135’er üye olarak belirlendi.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinden yapılan açıklamalarda; Türk Eğitim Sen’i yetkili kılan değerli eğitim çalışanlarına, kıymetli üyelerimize, kurum temsilcilerimize, kadın komisyonumuza, il ve ilçe yönetim kurullarımıza sendikal mücadelemize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesi ile etkili ve yetkili sendika olarak mücadelemizi devam ettireceğiz. İfadeleri kullanıldı.
Türk Eğitim Sen Üyeleri Milletvekillerine Mektup Gönderdi.
1
Hürriyetçi Eğitim-Sen’in hukuk mücadelesi
1290 kez okundu
2
TES. Nevşehir Başkan Yardımcısı Bülent Yalçın; Çalışanlardan aldığı yetkiyi hakkıyla temsil eden tek sendika Türkiye Kamu-Sen’dir.
848 kez okundu
3
“Kadın bir kol, bir uzantı değildir”
665 kez okundu
4
HES’den öğretim yılına hazırlık ödeneği talebi
544 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni