Sabah Vakti 06:08
NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabası ve Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaburç köyündeki maden arayışlarına muhalefetin üç siyasi partisi de duyarsız kalmadı.
İYİ Parti ve CHP’nin ardından Özkonak kasabasında, Ziyaret Dağı eteklerinde yapılan altın arayan madencilere tepki gösteren MHP İl Başkanı ve beraberindeki yönetimin açıklamalarda bulunduğu esnada isminin Zehra olduğunu öğrendiğimiz orta yaşlardaki bir kadında maden ocağında çalışan işçilere feryat etti.
İşçilere, “Bu madende çalışmayacaksın, çalışmayacaksın. Seni Allah yarattıysa rızkını verir. Çoluğuna çocuğuna nasıl bir çevre bırakacaksın” diye feryat eden kadının haykırışlarını duymazlıktan gelen işçiler çareyi kaya oyma aracını çalıştırarak bastırmaya çalıştı.
Avanos’ta MAKS personeli göreve başladı
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı