Güneş Vakti 12:57
Nevşehir Belediyespor yönetimi, yarın oynanacak olan Eskişehirspor müsabakası için açık tribün bilet fiyatlarını 1 TL’ye düşürdüğünü açıklayarak tüm taraftarları Gazi Stadı’na davet etti.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin son haftasında evinde Eskişehirspor’u konuk edecek. Gazi Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 15.00’te başlayacak.
Grubunda geride kalan 33 hafta sonunda topladığı 55 puanla play-off’a kalmayı garantileyen Nevşehir Belediyespor, kendi sahası ve seyircisi önünde 17. sırada bulunan Eskişehirspor’u mağlup ederek taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor.
Müsabaka öncesinde Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç yaptığı açıklamada, açık tribün bilet fiyatlarını 1 TL’ye düşürdüklerini belirterek play-off müsabakaları öncesinde evlerindeki son maça taraftarları davet etti. Dirikoç, “Şu anda grubumuzda topladığımız 55 puanla play-off’a kalmayı garantiledik. Son hafta oynanacak olan müsabakalarla play-off grubu içerisindeki sıralamamız ve rakibimiz belli olacak. O yüzden bu maça takımımız büyük bir ciddiyetle hazırlandı. Kendi evimizdeki son maçımızda her zaman en büyük destekçimiz olan taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz.” dedi.
Gençler Voleybol müsabakaları tamamlandı
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7669 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4590 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2983 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2827 kez okundu
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi