
8. Olağan Büyük Kongre’nin ardından Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, kutlama mesajı yayımladı.
Ak Parti dün Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 . Olağan Büyük Kongresini yaptı Genel Başkan ve MKYK üyelerini seçti.
Kongre sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan atılan tüm oyları alarak yeniden Ak Parti genel başkanı olarak seçildi.
Kongreye katılan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, dönüşte bir açıklama yaparak yeni seçilen MKYK üyelerini kutladı.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş yaptığı açıklamada “Partimizin 8. Olağan Kongre sonrasında MYK ve MKYK listesinde görev alan Başkanlarımıza görevlerinde başarılar diler, görevlerini teslim eden Başkanlarımıza teşekkür ederek, kongremiz Partimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi..
AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Nevşehir Heyetinden Tam Katılım
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni