İkindi Vakti 15:56
Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü eğitmenleri ve kursiyerleri, depremzede çocuklar için bez bebek yapıyorlar.
Nevşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve çok sayıda kentte etkili olan depremlerin ardından depremzedelere destek olmak için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Depremden hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkilenen çocukları da unutmayan Nevşehir Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi’nde depremzede çocuklar için organik kumaşlardan bez bebek üretimi gerçekleştiriyor.
Merkezdeki atölyelerde, eğitmenlerin yanı sıra gönüllü annelerin katılımı ile dikilen bez bebekler, deprem bölgesinden aileleri ile birlikte Nevşehir’e gelen ve merkezde psikolojik destek hizmetlerinden faydalanan çocuklara hediye ediliyor.
Nevşehir Arama Kurtarma ve Sağlık Ekipleri Umut olmaya devam ediyor
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı