Sabah Vakti 05:46
Ürgüp İlçe Müftülüğü tarafından, Hz. Ömer’in özgürleştirdiği ve barış yurduna dönüştürdüğü Kudüs’te, Filistin’de yine hayattan koparılan masum canlar için Arpacızade Camiinde sabah namazı sonrası dua programı yapıldı.
“Filistin İçin Dua’’ programında cemaate hitap eden İlçe Müftüsü İsmail Karadavut, “İnsanlığın en kadim şehirlerinden biri olan ve ilahî dinlerin kutsal kabul ettiği, İlk kıblemiz ve kutsal mabedimiz olan Mescid-i Aksâ’nın dokunulmazlığı ihlal edilmekte, zayıflar, mazlumlar ve çocuklar ölmektedir. Gazzeli kardeşlerimizin en temel ihtiyaçlarını temin etmelerine bile engel olunmuştur. Ümmet-i Muhammed olarak bize düşen, birlik ve beraberlik içinde hareket etmektir. Kardeşlik hukukumuzu canlı tutmaktır. Filistinli kardeşlerimizin haklı mücadelesinde onlara maddi ve manevi destek olmaktır” dedi.
Program ülkemizin tüm camileri ile eşzamanlı olarak Şehit Mehmetçikler ve Filistin’de katledilen masumlar için yapılan dualarla tamamlandı.
Ürgüp Milli İrade Platformu İsrail’i Kınadı
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı